Campagne 2e Kamerverkiezingen begonnen

Ook de Udense campagnemensen zijn begonnen met de uitvoering van de campagne voor de 2e Kamerverkiezingen op 15 maart aanstaande. Wij benadrukken dat iedereen zich vooral goed informeerd op welke partij hij/zij moet stemmen en dát hij/zij gaat stemmen !

Het huidige campagneteam is altijd op zoek naar nieuwe leden die ervaring op willen doen, en die meedoen met activiteiten. Geef je op bij de campagneleider via campagne@vvd-leefbaaruden.nl Mailals je interesse hebt om hier deel van uit te maken.

Op 22 februari is in de Kruisheren Kapel een debatavond georganiseerd op iniatief van de Gemeente Uden in samenwerking met het Brabants Dagblad en de Kruisheren Kapel. Voor meer informatie over deze avond klik hier .

Wilt U met ons praten over de toekomst van Nederland en de regio ? Of wilt U met landelijke politici in debat ? Kijk op de website van de VVD waar de activiteiten zijn. In de buurt vind U de activiteit << hier >> .

En uiteraard is er de campagne " Bakkie Doen ?!" regelmatig in de regio te bewonderen. Kom gezellig langs en zeg wat U wilt met Nederland !

Het Campagne team