Organisatoren Uden on Ice zijn 'goeie peren'

'Uden on Ice' is een topevenement voor de hele regio. Voor jong en oud schaatsplezier en is het in deze weken ook de gezellige ontmoetingsplek met veel vertier. VVD-Leefbaar Uden heeft de organisatoren Jean Louis van de Veen en Frans Verwijst bedankt voor hun inzet als organisatoren van dit festijn. Zij kregen symbolisch de 'goeie peren' uitgereikt.

Niet alleen de inzet van Jean Louis en Frans werd geprezen, maar ook van al die vrijwilligers en sponsors die dit evenement mogelijk maken. Lijsttrekker VVD-Leefbaar Uden Rene Peerenboom: "Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen, jong en oud, genieten van Uden on Ice. Deze mensen zorgen er voor dat dit mogelijk is".

Door het campagneteam van VVD-Leefbaar Uden wordt tijdens het evenement elke dag kaartjes uitgedeeld, met daarop het complete programma van Uden On Ice. Ook is op dit kaartje het schaatsprogramma van de Olympische Winterspelen opgenomen. "Dat is handig om te bewaren. Wij hopen dat de mensen hiermee alvast in de stemming komen voor het schaatsen en de Udense verkiezingen op 19 maart 2014". Een ingelijst exemplaar van dit kaartje is ook aan Jean Louis en Frans overhandigd. Jean Louis van de Veen: "Wij stellen de waardering voor Uden on Ice en de extra reclame voor ons programma zeer op prijs".


Klik op de foto's voor het origineel.

Uden, 31 december 2013